top of page

4 social media voorspellingen voor 2024


Het nieuwe jaar is aangebroken en zoals altijd brengt dit nieuwe mogelijkheden en trends met zich mee, vooral op het gebied van social media. Ook dit jaar kunnen we een aantal interessante verschuivingen en ontwikkelingen verwachten die de manier waarop bedrijven en creators met hun publiek omgaan, zullen beĆÆnvloeden. Hieronder lichten we er vier uit.


šŸ”® 'De opkomst van niche platforms': Samenwerking tussen bedrijven en creators

Een opvallende trend die zich zal voortzetten, is de groeiende focus op niche platforms. Bedrijven zullen steeds vaker de samenwerking aangaan met creators die een specifiek, toegewijd publiek hebben in plaats van te streven naar het grootst mogelijke bereik. Met deze verschuiving in strategie kunnen bedrijven een meer betrokken doelgroep targetten.


šŸ”® Meer contentseries in plaats van losse video's

Een andere opkomende verandering is de verschuiving van losse video's naar meer contentseries, zowel van creators als van merken. Deze series bieden een consistente stroom van content en hebben de potentie om diepere betrokkenheid en interesse bij het publiek te creƫren.


šŸ”® Toename van longform-content

Opmerkelijk is ook de voorspelde toename van longform-content. Er wordt verwacht dat er meer interesse zal komen in langere, meer diepgaande content. Sommige Gen Z'ers zullen dus aan hun aandachtspanne moeten gaan werken ;)


Maar wat betekenen deze voorspellingen voor de golfindustrie?


De komende weken zullen we dieper ingaan op deze trends specifiek voor de golfindustrie. Vooral de manier waarop deze veranderingen invloed hebben op marketing, contentcreatie en de interactie met het publiek binnen de golfindustrie!

ComentƔrios


bottom of page