top of page

Community

Via de platforms Instagram, TikTok en YouTube plaatsen wij content die de doelgroep inspireert, entertaint en informeert.

Instagram

Dit platform heeft een hele brede gebruikersbasis, en leent zich voor het delen van prachtige plaatjes en interactie met je volgers. Waardoor het het perfecte platform is om een langdurige, sterke relatie op te bouwen met je volgers. 

 

Op Instagram zijn we daarom dagelijks actief, en plaatsen we graag interactieve stories om zo ook de stem van onze community te laten horen bij alles wat we plaatsen.

IMG_2336.jpg
IMG_2502.jpg

Tiktok

TikTok richt zich op korte, creatieve video’s en heeft een jonge gebruikersgroep, het overgrote deel hiervan is onder de dertig.

 

Door het krachtige algoritme, dat gebruikers content toont op basis van voorkeur en gedrag, zorgt het ervoor dat video’s snel viraal gaan zonder dat je zelf veel volgers hoeft te hebben. Door het slim gebruiken van TikTok kan je dus al binnen 1 video je doelgroep bereiken.

Youtube

Dit platform leent zich perfect voor langere en diepgaande content. Bij deze content is kwaliteit nóg belangrijker en werken we daarom altijd samen met professionele videografen en editors. 


Op Youtube werken we met videoreeksen die in samenwerking met een merk ontwikkeld worden. De video’s hebben altijd betrekking op golf en de inhoud hiervan sluit aan op de samenwerking. Korte, pakkende snippets uit deze video worden op Instagram en TikTok gedeeld ter promotie.

IMG_1087.jpg

de golfwereld in cijfers

Meer lezen over jonge golfers, traditionele golfers en alles wat daar tussenin zit?

bottom of page