top of page

in juni 2023

 zijn we vol enthousiasme gestart met het delen van onze golfavonturen op ons Instagram-account: @ourgolfgram. Wat begon als een ‘hobbyproject’, groeide snel in populariteit. Binnen de kortste keren kregen we samenwerkingsverzoeken van bedrijven en merken met een gemeenschappelijk doel: de golfsport zo aantrekkelijk mogelijk maken voor de golfers van nu. 

Expertise

Met onze gedrevenheid en expertise in zowel marketing als de sportbranche, hebben we besloten om deze mogelijkheden verder te verkennen. Het resultaat? De oprichting van Social House of Golf, een plek waar onze liefde voor golf en creatieve ideeën samenkomen. We kunnen niet wachten om ons enthousiasme te delen en samen te werken met inspirerende partners.

Golf is voor mij meer dan alleen een sport; het is een community. Binnen Social House of Golf kan ik mijn passie voor golf combineren met mijn creativiteit en organisatievaardigheden."

Britt Keijsers

Door mijn ervaring in content- en strategische marketing heb ik een scherp oog voor detail ontwikkeld. Mijn passie ligt in het vertalen van mijn creatieve ideeën naar doordachte concepten en deze te delen met een community vol golfliefhebbers.
 
Wat mijn werk echt bijzonder maakt? De samenwerking met inspirerende mensen en bedrijven, waarbij we op een innovatieve en open manier naar de golfwereld kijken."

Lonneke Spieringhs

3.jpg

kernwaarden

Bij Social House of Golf zijn onze kernwaarden de drijvende kracht achter alles wat we doen. Ze vormen het fundament van onze community, en zijn leidend in onze missie om inclusieve, vernieuwende en inspirerende content te creëren voor golfliefhebbers. 

Inclusiviteit

Wij geloven dat golf voor iedereen is, ongeacht leeftijd, achtergrond of ervaring. We richten ons op de golfers van nu, van beginners die net hun eerste stap op de green zetten tot doorgewinterde professionals die hun passie voor het spel delen.

kwaliteit

Wij streven naar topkwaliteit in alles wat we doen, van onze golfcontent en evenementen tot onze samenwerkingen en service.

creativiteit

Wij omarmen innovatie en creativiteit in onze benadering van golf. We dagen de traditionele normen uit en zoeken naar nieuwe manieren om het spel te ervaren.

inspireren

Wij willen onze leden inspireren, zowel op als buiten de golfbaan. Door inspirerende verhalen, informatieve content en unieke evenementen willen we de liefde voor golf aanwakkeren.

bottom of page